↘️ Bombilla Oryginalna MERCEDES Silver 19 cm
- Idealnie sprawdzi się do większości tykiew i matero w tym palo santo i algarrobo.
- Posiada podwójny pierścień Chłodzący
↘️ Bombilla MERCEDES Silver 19 cm
Idealnie sprawdzi się do większości tykw i matero w tym palo santo i algarrobo.
Bombilla posiada skuteczny filtr łyżeczkowy, który bardzo filtruje większość argentyńskich i paragwajskich yerba mate. Idealnie pasuje do oryginalnych mater ceramicznych typu Caleidoscope, Marmol, Luka lub Roches. Niewątpliwym atutem Mercedes Silver jest filtr z wieloma dziurkami, który jest łatwo przeczyścić pod bieżącą wodą.
Model posiada ozdobny pierścień chłodzący w kolorze srebrnym.
Pozostałe informacje:
- Przed pierwszym użyciem bombillę należy umyć pod gorącą, bieżącą wodą.
- Materiał: stal nierdzewna
- Długość: 19 cm
- Produkt można myć w zmywarce ✅
- Oyginalny produkt Gaucho Cebar
↘️ Szczotka do bombilli
Niezbędny przyrząd dla każdego mateisty - specjalna szczoteczka do przepychania i czyszczenia bombill!
✅ Długość: 20 cm
↘️ Gaucho Cebar to akcesoria nieulegające łatwemu zniekształceniu
W odróżnieniu od złudnie podobnych akcesoriów, Gaucho Cebar cechuje najwyższa odporność na wysokie temperatury i uszkodzenia mechaniczne. ✅
- Całkowicie nierdzewne, trwałe.
- Otwory są przebite do końca
- Przemyślane projekty miłośników mate połączyły tradycję z nowoczesnym światem mateistów.
- Uniwersalne zastosowania: Idealnie nadaje się do Yerba Mate, kawy, herbaty lub każdego innego gorącego napoju.
- Bardzo dobrze wykończony ustnik -to cechuje bombille Gaucho Cebar
- Dobrze ukształtowane sitko
↘️ Guacho Cebar Twoje Akcesoria do yerba mate herbat i ziół
- Nasz asortyment zawiera
- Indywidualne opakowanie
- Opis w języku polskim
- kod EAN do łatwiej identyfikacji
- Rewelacyjny stosunek jakości do ceny - polecamy!
♨️ Sposób parzenia w skrócie: ♨️
1. Wsyp do naczynka od 15 do 30 g yerba mate. Jeśli obawiasz się zbyt intensywnego działania, możesz zmniejszyć porcję.ㅤㅤㅤㅤㅤ
2. Zakryj dłonią górny otwór, obróć naczynko do góry dnem i kilkukrotnie wstrząśnij. Po odwróceniu, na dnie naczynka znajdą się bardziej pocięte listki i drobinki, które zatrzymają się na sitku bombilli.
3. Obracając ponownie naczynko do pionu, ułóż susz po po jednej stronie naczynia ok. 45°. Następnie umieść bombillę w miejscu, gdzie jest go najmniej. Od tego momentu staraj się nie kręcić i mieszać bombillą.
4. Zalej susz gorącą wodą (o temperaturze nie większej niż 80 °C) i… ciesz się aromatem i smakiem yerba mate! Możesz dolewać wody aż do momentu, gdy napar utraci charakterystyczny smak.
5. Raz zaparzony susz można ponownie zalewać do 7 razy