Firma MATRO rozpoczęła swoją działalność w 1990 r. jako Zakład Rzemieślniczo-Wędliniarski, który prowadził Tomasz Pietruszka. W prowadzeniu zakładu pomagał mu ojciec Czesław Pietruszka - Mistrz Masarski z wieloletnim doświadczeniem.
Wyroby produkowane w masarni Pana Tomasza Pietruszki oparte były na tradycyjnych recepturach, co sprawiło, że szybko znalazły uznanie wśród okolicznych klientów. Skłoniło to właściciela do powiększenia firmy.
BOCZEK Z PIECA
Boczek wieprzowy, pieczony
Składniki: mięso wieprzowe, sól, przyprawy,
wzmacniacze smaku: E621, E627, E635,
glukoza, maltodekstryna , aromaty,
ekstrakty przypraw (w tym SELER),
aromaty przypraw, stabilizatory: E262, E575,
hydrolizowane białko roślinne, barwnik E150,
serwatka w proszku (z MLEKA), barwnik
ryboflawina, przeciwutleniacze E316,
substancja konserwująca E250
DO WYPRODUKOWANIA 100 g PRODUKTU ZUŻYTO
138 g MIĘSA WIEPRZOWEGO
Numer partii produkcyjnej: na etykiecie lub opakowaniu
Opakowanie: VAC
Waga: 0,40 KG
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
JAKO HURTOWNIA POSIADAMY WIELE INNYCH TOWARÓW W NISKICH CENACH, ZACHĘCAMY DO ZAJRZENIA NASZYCH INNYCH OFERT.