Boczek wędzony parzony plastry 150 g Morliny
MORLINY
Opis szczegółowy
Wędzonka otrzymana z boczku wieprzowego bez skóry bez żeber; peklowana, parzona wędzona. plastry, 150g
Parametry produktuRodzajWędzonkaGatunek mięsaWieprzowinaTypPaczkowanyMetoda wytwarzaniaParzone, WędzoneKlasa trwałości produktuNietrwałyStopień rozdrobnieniaPlastrySkładnikiBoczek wieprzowy 85%, woda, regulator kwasowości: e325, sól, stabilizatory: e451, przeciwutleniacz: e316, substancja konserwująca: e250. produkt może zawierać: soję, zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (w tym laktozę), gorczycę, seler.Kraj pochodzenia/Wyprodukowano wPolskaZawartość netto150 gWaga jednostkowa brutto0,15 kgProdukt składa się z połączonych kawałków mięsaNieTemperatura przechowywania min - max-5 - 6 °CTechnika utrwaleniawędzenie na zimnoKod CN1602 49 19AlergenyRyby i produkty pochodneNieNasiona sezamu i produkty pochodneNieOrzechyNieJaja i produkty pochodneNieGorczyca i produkty pochodneMoże zawieraćSoja i produkty pochodneMoże zawieraćMleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)Może zawieraćSeler i produkty pochodneMoże zawieraćMięczaki i produkty pochodneNieSkorupiaki i produkty pochodneNieŁubin i produkty pochodneNieZboża zawierajace glutenNieDwutlenek siarki i siarczynyNiePrzechowywanieSposób przechowywaniaprzechowywać w warunkach chłodniczychWartość odżywczaZawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)0,7 gZawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)0,5 gZawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)31 gZawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)12 gZawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)2,2 gZawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)13 gWielkość porcji100 gWartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)1380 kJ/100gJednostka będąca podstawą przeliczeńg/100 gWartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)334 kcal/100g