Boczek wędzony parzony kostka 1 kg Sokołów
SOKOŁÓW
Opis szczegółowy
Boczek wędzony, parzony, kostka
Parametry produktuRodzaj: Wędzonka
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Paczkowany
Metoda wytwarzania: Parzone
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Stopień rozdrobnienia: W całości
Składniki: Boczek wieprzowy bez żeberek, chrząstki i skóry (99 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, stabilizatory: trifosforany e451, cukier, przeciwutleniacz: askorbinian sodu e301, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy e621, substancja konserwująca: azotyn sodu e250
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Zawartość netto: 1 kg
Wymiar opakowania (SxWxG): 19 x 3 x 26,5 cm
Waga brutto: 1,02 kg
Waga jednostkowa brutto: 1,02 kg
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa: Nie
Temperatura przechowywania min - max: 1 - 6 °C
Kraj pochodzenia głównego składnika: Unia Europejska
Liczba opakowań konsumenckich: 250 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 10 op. zb. (DU)
Kod CN: 1602 49 19
Wysokość palety: 97 cm
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 50 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie: 5 warstw (warstwa)
AlergenyNasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
PrzechowywanieSposób przechowywania: przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywczaJednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 358 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 34 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): <0,5
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g): 12 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,8 g
Wielkość porcji: 100 g
Opis szczegółowy
Boczek wędzony, parzony, kostka
Parametry produktuRodzajWędzonkaGatunek mięsaWieprzowinaTypPaczkowanyMetoda wytwarzaniaParzoneKlasa trwałości produktuNietrwałyStopień rozdrobnieniaW całościSkładnikiBoczek wieprzowy bez żeberek, chrząstki i skóry (99 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, stabilizatory: trifosforany e451, cukier, przeciwutleniacz: askorbinian sodu e301, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy e621, substancja konserwująca: azotyn sodu e250Kraj pochodzenia/Wyprodukowano wPolskaWaga jednostkowa brutto1,02 kgProdukt składa się z połączonych kawałków mięsaNieTemperatura przechowywania min - max1 - 6 °CKraj pochodzenia głównego składnikaUnia EuropejskaKod CN1602 49 19AlergenyRyby i produkty pochodneNieNasiona sezamu i produkty pochodneNieOrzechyNieJaja i produkty pochodneNieGorczyca i produkty pochodneNieSoja i produkty pochodneNieMleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)NieSeler i produkty pochodneNieMięczaki i produkty pochodneNieSkorupiaki i produkty pochodneNieŁubin i produkty pochodneNieZboża zawierajace glutenNieDwutlenek siarki i siarczynyNiePrzechowywanieSposób przechowywaniaprzechowywać w warunkach chłodniczychWartość odżywczaZawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)<0,5Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)<0,5Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)34 gZawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)12 gZawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)1,8 gZawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)13 gWielkość porcji100 gWartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)1481 kJ/100gJednostka będąca podstawą przeliczeńg/100 gWartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)358 kcal/100g