Blender
Bosch ErgoMixx MS6CM6197 - malakser - końcówka do ubijania
Nr kat. 1305605
Dopasuj prędkość blendera do własnych potrzeb
Dzięki dużej liczbie poziomów obrotów możesz łatwo dopasować prędkość blendera do przygotowywanego dania - mniejsze dla delikatniejszych produktów, szybsze dla twardszych.
Szybko pokrój warzywa dzięki tarczy do krojenia
Aby bez wysiłku pokroić warzywa wybierz ten model blendera. Wyposażony on został w tarczę, która umożliwi Ci szybkie i łatwe krojenie warzyw.
Pokrój cebulę bez płaczu
Jeśli nie możesz powstrzymać łez podczas krojenia cebuli zajmij się czymś innym, a tą uciążliwą konieczność pozostaw blenderowi, który szybko zrobi to za Ciebie.
Z łatwością ubij śmietanę lub przygotuj pyszne bezy
Trzepaczka przyda Ci się do ubijania śmietany i białek. Możesz dzięki niej przygotować pyszne desery, bezy i ciasta nadając im idealną konsystencję.
Umyj szybciej i dokładniej w zmywarce
Po skończonym gotowaniu w kuchni zostaje bałagan. Aby szybciej się z nim uporać wykorzystaj zmywarkę. Niektóre z elementów blendera możesz bezpiecznie w niej umyć.
Zdjęcia
SPECYFIKACJA
Informacje podstawowe
- Moc silnika: 1000 W
- Regulowanie obrotów: elektroniczna-płynna
- Ilość poziomów obrotów: 12
- Zasilanie: sieciowe 230-240 V 50/60 Hz
- Wykonanie stopy: stal nierdzewna
- Wykonanie korpusu: stal nierdzewna - tworzywo sztuczne
- Nóż: 4-ramienny
- Wykonanie misy roboczej: nie dotyczy
- Możliwość czyszczenia końcówek w zmywarce: tak
- Barwa: srebrno-czarny
Funkcje
- Funkcje: rozdrabnianie (siekanie), ubijanie piany, krojenie, mieszanie, szatkowanie
- Funkcja Turbo: tak
- Tryb pracy pulsacyjnej: nie
Parametry zewnętrzne
- Wymiary opakowania: 25 x 17 x 28 cm
- Waga z opakowaniem: 3 kg
Wyposażenie
- Końcówki do: miksowania, ubijania
- Przystawki: malakser
- Tarcze do: krojenia cienko, krojenia grubo, siekania, wiórek
- Pozostałe: pojemnik do miksowania
- Wyposażenie: instrukcja obsługi w języku polskim
- Instrukcja użytkownika: Pobierz
Producent
- Nazwa producenta / importera: BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o.