Szukasz smacznego, ale bezcukrowego sosu?
Szukasz czegoś więcej niż tradycyjne sosy mogą zapewnić?
- Jako sos do sałatek
- Do mięs i marynat
- Do przyprawiania potraw
- Do kanapek
- Do wszystkiego, na co masz ochotę
Sos o smaku Tysiąca Wysp
Musztarda, keczup, sos BBQ, sos czosnkowy i inne... ale nie w sposób tradycyjny!
Wiemy, że każda potrawa jest jeszcze smaczniejsza przy użyciu keczupu lub sosu BBQ!
Już nie musisz rezygnować z dodawania ich do swoich ulubionych potraw w większych ilościach, tylko dlatego, że zwracasz uwagę na spożycie cukru, czy tłuszczu.
Jeśli kochasz smaki, przyprawy, słodkie z pikantnym, a jednak pragniesz dbać o odpowiednią dietę, wolną od cukru* i tłuszczu **sosy Zero Sauce stanowią doskonałą alternatywę dla tradycyjnych sosów!
Dlaczego polecamy produkt BioTechUSA Zero Sauce?
- bez cukru*
- bez laktozy*
- bez glutenu*
- bez tłuszczu**
- niskokaloryczny***
1Dzięki niskokaloryczności produkt Zero Sauce może zostać włączony do różnych diet. (à atrybut „Bezpieczny dla diety” zajduje się w HL, do tego dotyczy.)
*Atrybuty dotyczą produktu.
** Zero Sauce o smaku curry ma niską zawartość tłuszczu. Niskotłuszczowy: ≤1,5 g tłuszczu/100 ml produktu.
***Atrybut nie dotyczy wersji o smaku musztardy i curry!
Podobnie jak wszystkie produkty BioTechUSA, Zero Sauce składa się z bezpiecznych i starannie dobranych składników.
Zalecany sposób użycia: Spożywać do sałatek, kanapek lub dowolnej ulubionej potrawy! Zalecana maksymalna dawka: 15 ml (ok. 1 łyżka stołowa) produktu. Przed użyciem należy dobrze wstrząsnąć!
Sposób przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 2 tygodni! Nie zamrażać!
SKŁADNIKI: woda, ocet winny, substancje zagęszczające (sól sodowa karboksymetylocelulozy, guma ksantanowa, guma guar), błonnik cytrynowy (ze skórki cytryny i limonki), sól, pasta pomidorowa, zioła, przyprawy, kwas (kwas cytrynowy), barwniki (dwutlenek tytanu, karoteny), substancja konserwująca (sorbinian potasu), substancja słodząca (sukraloza), ekstrakt z korzenia Marchwi zwyczajnej (Daucus carota spp.).