Szukasz czegoś więcej niż tradycyjne sosy mogą zapewnić?
- Jako sos do sałatek
- Do mięs i marynat
- Do przyprawiania potraw
- Do kanapek
- Do wszystkiego, na co masz ochotę
Sos o smaku pikantnego czosnku
Musztarda, keczup, sos BBQ, sos czosnkowy i inne... ale nie w sposób tradycyjny!
Wiemy, że każda potrawa jest jeszcze smaczniejsza przy użyciu keczupu lub sosu BBQ!
Już nie musisz rezygnować z dodawania ich do swoich ulubionych potraw w większych ilościach, tylko dlatego, że zwracasz uwagę na spożycie cukru, czy tłuszczu.
Jeśli kochasz smaki, przyprawy, słodkie z pikantnym, a jednak pragniesz dbać o odpowiednią dietę, wolną od cukru* i tłuszczu **sosy Zero Sauce stanowią doskonałą alternatywę dla tradycyjnych sosów!
Dlaczego polecamy produkt BioTechUSA Zero Sauce?
- bez cukru*
- bez laktozy*
- bez glutenu*
- bez tłuszczu**
- niskokaloryczny***
1Dzięki niskokaloryczności produkt Zero Sauce może zostać włączony do różnych diet. (à atrybut „Bezpieczny dla diety” zajduje się w HL, do tego dotyczy.)
*Atrybuty dotyczą produktu.
** Zero Sauce o smaku curry ma niską zawartość tłuszczu. Niskotłuszczowy: ≤1,5 g tłuszczu/100 ml produktu.
***Atrybut nie dotyczy wersji o smaku musztardy i curry!
Podobnie jak wszystkie produkty BioTechUSA, Zero Sauce składa się z bezpiecznych i starannie dobranych składników.
Zalecany sposób użycia: Spożywać do sałatek, kanapek lub dowolnej ulubionej potrawy! Zalecana maksymalna dawka: 15 ml (ok. 1 łyżka stołowa) produktu. Przed użyciem należy dobrze wstrząsnąć!
Sposób przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 2 tygodni! Nie zamrażać!
SKŁADNIKI: woda, ocet winny, czosnek w proszku (3%), sól, zmiażdżona Papryka roczna (Capsicum annuum ), modyfikowana skrobia ziemniaczana, żółtko jaja z wolnego wybiegu, błonnik cytrynowy (skórka cytryny i limonki), substancje zagęszczające (sól sodowa karboksymetylocelulozy, guma ksantanowa, guma guar), musztarda (mielone ziarno gorczycy, ocet winny, sól, aromat), kwas (kwas cytrynowy), zioła, przyprawy, barwnik (dwutlenek tytanu), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu), substancje słodzące (sukraloza, sacharyny), aromat, przeciwutleniacz (sól wapniowo-disodowa EDTA).