DANE KONTAKTOWE |
Masz pytania? Skontaktuj się z Nami. Nasi konsultanci są do Twojej dyspozycji. Tel. 694 477 300 E-mail: sklep@glutamina24.pl Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00 - 17:00. W soboty od 10:00 do 14:00. |
KATEGORIE PRODUKTÓW |
WYSYŁKA |
Wysyłka realizowana jest codziennie w godz. 9:00-16:00 w dni robocze. Jeżeli kupujesz na aukcji z wysyłką gratis i dokupisz kolejne produkty na innych aukcjach wszystko wyślemy gratis. Czas dostawy przesyłki do 48h w dni robocze. Wybierając opcję Odbiór w Punkcie umożliwimy Tobie odbiór przesyłki w Twoim najbliższym oddziale Poczty Polskiej. |
SPOSOBY PŁATNOŚCI |
1. Przelew na konto:
Zulus Maciej Szulc ul.Reymonta 18 87-800 Włocławek 92 1140 2004 0000 3002 7535 3965 2. Za Pobraniem:
Wybierając tę opcję płacimy bezpośrednio przy odbiorze paczki od kuriera lub na oddziale Poczty Polskiej. 3. Przelew przez platformę PayU. |
GRATIS |
OPIS PRODUKTU |
Bio TechUSA Iso Whey Zero jet profesjonalnym produktem, którego zastosowanie wiąże się ze zwiększonym ryzykiem ekstremalnych przyrostów tkanki mięśniowej, dzięki czemu już w krótkim czasie będziesz się cieszył wysportowaną i umięśnioną sylwetką. Jest to odżywka najwyższych lotów, której aminokwasy posiadają niezwykle anaboliczny potencjał. Wystarczą dwie porcje dziennie by cieszyć się w pełni wszystkimi zaletami tego białka. W składzie Iso Whey Zero znajdziesz wysokiej jakości frakcie: izolat białek serwatki (WPI), hydrolizat białek serwatki (WPH), koncentrat białka serwatki (WPC) otrzymywany metodą CFM. Jakby tego było mało producent wzbogacił skład o mikronizowane BCAA co oznacza dla Ciebie nic innego jak idealne zabezpieczenie przed katabolizmem potreningowym. Nie oszukujmy się – jest to produkt najlepszy w swojej klasie. Iso Whey Zero jest bardzo wartościowym źródłem protein zapewniającym wysoki poziom aminokwasów zwłaszcza z grupy EAA.
Bio Tech Iso Whey Zero zawiera:
Dawkowanie:
1 porcja = 30g
Dostępne smaki:
- czekoladowy - waniliowy - truskawkowy
|
SKŁAD PRODUKTU (w 100 g) |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ZOBACZ RÓWNIEŻ |