Biogurt- wege, ferment. jogurt z migdałów BIO 400g
BIOGURT
Produkt na bazie fermentowanych ekologicznych migdałów z kulturami bakterii jogurtowych.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Produkt
Bez dodatku cukru poniewaz rezygnujemy z niego!
Nie chcemy zadnego nabiału, dlatego stworzylismy weganski yogurt i kefir!
Kochamy nasza ziemie, dlatego mamy certyfikat ekologiczny!
Najwyzsza jakosc składników odzywczych w najlepszym smaku!
Opakowanie
Opakowanie w 100% nadajace sie do recyklingu!
Bez aluminium poniewaz wiemy, ze jest trudne do recyklingu!
Nie zawiera bisfenolu poniewaz dbamy o Twoje zdrowie*!
*Łacznie z naklejką. SKŁADNIKI: woda, MIGDAŁY* (10%), skrobia z tapioki*, substancja zagęszczająca: agar-agar*, wegańskie kultury bakterii fermentujących.
*Pochodzące z upraw ekologicznych.
- Wegański: tak
- Wegetariański: tak
- Bez glutenu: tak
- Certyfikat BIO: tak
- Sól: 0.01
- Kwasy: 0.5
- Węglowodany: 4.2
- Wartość odżywcza: 320/77
- Warunki przechowywania: Przechowywać w lodówce od 2°C do 8°C. Po otwarciu zużyć w ciągu 3 dni.
- Cukry: 0.6
- Białko: 2.2
- Bez laktozy: tak
- Wegański: tak
- Wegetariański: tak
- Tłuszcze: 5.5
- Bez glutenu: tak
- Certyfikat BIO: tak