Biogurt- wegańska, fermentowana alternatywa jogurt
BIOGURT
Produkt na bazie fermentowanych ekologicznych migdałów z kulturami bakterii jogurtowych.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Produkt
Bez dodatku cukru poniewaz rezygnujemy z niego!
Nie chcemy zadnego nabiału, dlatego stworzylismy weganski yogurt i kefir!
Kochamy nasza ziemie, dlatego mamy certyfikat ekologiczny!
Najwyzsza jakosc składników odzywczych w najlepszym smaku!
Opakowanie
Opakowanie w 100% nadajace sie do recyklingu!
Bez aluminium poniewaz wiemy, ze jest trudne do recyklingu!
Nie zawiera bisfenolu poniewaz dbamy o Twoje zdrowie*!
*Łacznie z naklejką. SKŁADNIKI: woda, MIGDAŁY* (10%), skrobia z tapioki*, substancja zagęszczająca: agar-agar*, wegańskie kultury bakterii fermentujących.
*Pochodzące z upraw ekologicznych.
- Sol: 0.01
- Kwasy: 0.5
- Cukry: 0.6
- Bialko: 2.2
- Wartosc_odzywcza: 320/77
- Weglowodany: 4.2
- Tluszcz: 5.5
- GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH: 8
- alergeny: MIGDAŁY
- Warunki przechowywania: Przechowywać w lodówce od 2°C do 8°C. Po otwarciu zużyć w ciągu 3 dni.
- Bezglutenowy: BEZGLUTENOWY
- Bezlaktozowy: BEZLAKTOZOWY
- BIO: BIO
- Twr_KrajPoch: ES
- Wegański: WEGAŃSKI
- Wegetariański: WEGETARIAŃSKI