BIO przecier passata z ŻÓŁTYCH POMIDORÓW 500g EKO
Passata z żółtych pomidorów, bez dodatku soli. Stanowi doskonałą podstawę do potraw kuchni śródziemnomorskiej.
waga: 500g
składniki: żółte pomidory* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 63kJ/15kcal
- tłuszcz: 0,3g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
- węglowodany: 3,0g w tym cukry: 3,0g
- błonnik: 1,0g
- białko: 1,0g
- sól: 0,0g
Produkt rolnictwa ekologicznego.
Wysokiej jakości produkt ekologiczny, certyfikowany. Bez dodatku sztucznych barwników, polepszaczy smaku i konserwantów.
Wyprodukowany zgodnie z normami dotyczącymi produkcji żywności i upraw ekologicznych zawartymi w Dzienniku Ustaw z 25 czerwca 2009 r. o rolnictwie ekologicznym (Dz.U. z 2017 r. poz. 1054).
Tylko kupując prawidłowo oznakowany produkt (posiadający nr certyfikatu bio) mogą być Państwo pewni, że pochodzi on z atestowanych gospodarstw i przetwórni stosujących ekologiczne metody produkcji.