OGÓRKI KONSERWOWE BEZ CUKRU EKOLOGICZNE 670 G EKO-HANDEL
Idealnie chrupiące ogórki konserwowe bio z polskich upraw certyfikowanych o unikalnej recepturze, które wyróżnia bogaty smak i aromat. W marynacie znajdują się starannie dobrane zioła i przyprawy ekologiczne, natomiast nie dodano do niej cukru. Cecha ta sprawia, że produkt jest odpowiedni dla osób ograniczających cukier w diecie oraz będących na diecie ketogenicznej.
Zastosowanie
Ogórki konserwowe to produkt o szerokim zastosowaniu w kuchni. Znakomicie sprawdzają się jako przekąska, dodatek do kanapek, koreczków i zimnych przystawek. Mogą być także składnikiem sałatek i surówek.
Skład
Ogórek*(54,45%), woda, ocet spirytusowy*, kolendra*, sól, liść laurowy*, pieprz czarny*, goździk*, koper ogrodowy*, gorczyca*.
*produkt rolnictwa ekologicznego
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna 39 kJ/9 kcal
Tłuszcz w tym kw. tłuszczowe nasycone <0,5 g/0,01 g
Węglowodany w tym cukry 1,1 g/1,1 g
Białko <0,5 g
Sól 0,89 g
Zawartość netto
670g
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Kraj pochodzenia
Polska
Producent
EKO-HANDEL Mirosław Kopeć
Grodzisko 42
38-102 Grodzisko
Realizacja zamówień i termin wysyłki
Produkcja pieczywa odbywa się w każdy poniedziałek. Następnego dnia we wtorek, świeże i pachnące pieczywo pakujemy do paczek i wysyłamy.Zamówienia złożone do poniedziałku do godziny 12:00 będą realizowane w najbliższy wtorek. Zamówienia złożone w poniedziałek po godzinie 12:00 oraz we wtorek będą wysyłane w kolejny wtorek.
Przydatne wskazówki
1. Pieczywo BIO-EKO schowane do zamrażarki, po rozmrożeniu zachowuje swoją świeżość, dzięki temu polecamy zamawiać zapas chlebków na cały tydzień.2. W każdy wtorek mamy dostawę świeżych, ekologicznych warzyw z podkarpackiego gospodarstwa rolnego. Polecamy Państwu zamawianie również BIO warzyw, towar wysyłamy w tym samym dniu.
Informacja
Ze względu, że pieczywo nie zawiera konserwantów polecamy wybierać sposób dostawy Kuriera InPost - doręczenie do 24 godzin.W przypadku wyboru innego rodzaju przesyłki odpowiedzialność za przydatność pieczywa do spożycia ponosi odbiorca.Termin przydatności do spożycia chleba wynosi 6 dni od daty produkcji - produkcja następuje w każdy poniedziałek za wyjątkiem świąt.