EKOLOGICZNE KAKAO O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI TŁUSZCZU 150G
Proszek kakaowy powstaje po zmieleniu suszonych ziaren kakaowca.
Zastosowanie:
Kakao wykorzystywane jest jako składnik wyrobów cukierniczych m.in. czekolady, ciast, napojów, polew czekoladowych oraz wielu innych.
Skład:
Kakao ekologiczne 100%.
Produkt może zawierać sezam, soję, orzechy oraz gluten.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna 1343 kJ / 322 kcal
Tłuszcz w tym kw. tł nasycone 12 g / 7 g
Węglowodany w tym cukry 14 g / 0,7 g
Białko 20,4 g
Sól 0,02 g
Zawartość netto:
150 g
Przechowywanie:
Produkt przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent:
BioLife Sp. z o.o.
Ul. Miodowa 17
17-100 Bielsk Podlaski