BIO CIASTECZKA JABŁKOWO – CYNAMONOWE BEZ CUKRU
Skład: Mąka pszenna z pełnego przemiału*, tłuszcz palmowy*, syrop z agawy*, jabłko liofilizowane* (2,25%), cynamon* (0,23%), wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, sól morska.
* - Surowce pochodzące z certyfikowanych upraw ekologicznych.
Towar pełnowartościowy. Najlepiej spożyć przed 18.03.2019r.
Terminem "żywność ekologiczna" określa się żywność, której sposób wytwarzania jest zgodny z zasadami zawartymi w rozporządzeniu Rady Europy ( WE ) nr 834/2007 w sprawie produkcji ekologicznej produktów rolnych oraz znakowania produktów rolnych i środków spożywczych z późniejszymi zmianami i oznacza żywność produkowaną bez użycia nawozów sztucznych i chemicznych środków ochrony roślin, przy zachowaniu żyzności gleby oraz różnorodności biologicznej.