BIGOS Z BOCZNIAKAMI
Bigos z boczniakami marki Sorella to gotowe danie wegańskie, które pokocha cała rodzina. Polskie aromatyczne warzywa zamknięte w słoiku smakują niemal identycznie jak tradycyjny bigos. Połączenie kapusty kiszonej, kapusty białej z grzybami i wyselekcjonowanymi przyprawami dają smak, któremu ciężko się oprzeć. Bigos z boczniakami najlepiej smakuje na ciepło - podawaj go z pieczywem lub innymi ulubionymi dodatkami.
Składniki:
- kapusta kiszona gotowana 26%
- kapusta biała 26%
- woda
- boczniaki 13%
- soczewica zielona 4%
- cebula
- olej rzepakowy
- przyprawy
- koncentrat pomidorowy
- ocet z czerwonego wina
- cukier
- suszona śliwka
- suszone jabłko
- sól
- grzyby suszone (borowik szlachetny, podgrzybek brunatny, maślak zwyczajny)
- ekstrakty przypraw
Sorella to marka, która w swej ofercie ma wysokiej jakości produkty gotowe: zupy, słodkie pasty, pasty warzywne oraz dania obiadowe w słoiku. Przyrządzane są one z najwyższej jakości składników, nie zawierają wzmacniaczy smaku, konserwantów, ani barwników. Słowo "sorella", po włosku oznacza "siostra". Markę reprezentują dwie siostry: jedna jest wegetarianką, a druga preferuje dania mięsne. Właśnie dlatego w ofercie Sorelli znajdują się produkty skierowane zarówno dla osób będących na diecie bezmięsnej jak i mięsnej.