BIERNACKI TATAR WOŁOWY 200G
BIERNACKI
Opis szczegółowy
Pozyskane z bydła urodzonego/wyhodowanego w Polsce. produkt zmielony pozyskany z mięsa wołowego w obróbce PAD (kapa zrazowej górnej PAD, kapa z karku PAD, ogonek z krzyżowej PAD, łopatka, kark, skrzydło, zrazowa dolna PAD), bez kości, elementy pozbawione żył, ścięgien itp. Wizualna zawartość tłuszczu surowca do produkcji oceniana na 95VL.
Parametry produktuGatunek mięsa: Wołowina
Rodzaj elementu: Udziec
Klasa: I
Skóra: Bez skóry
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Zawartość netto: 200 g
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 2 °C
Składniki: Kapa zrazowej górnej, kapa z karku, ogonek z krzyżowej, łopatka, kark , skrzydło, zrazowa dolna
Kod CN: 0201 30 00
Liczba warstw na palecie: 8 warstw (warstwa)
Liczba opakowań konsumenckich: 2400 szt.
Waga brutto: 6 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 80 op. zb. (DU)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 10 op. zb. (DU)
Wymiar opakowania (SxWxG): 13 x 13 x 3 cm
Wysokość palety: 1,62 m
Waga jednostkowa brutto: 0,2 kg
Kraj rozbioru mięsa: Polska
Kraj uboju: Polska
Kraj chowu: Polska
AlergenyNasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
PrzechowywanieSposób przechowywania: przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywczaWielkość porcji: 200 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g