Ocet winny jabłko, gruszka, jarzębina
500 ml
- z dębowym aromatem
- Zakwasza żołądek, odkwasza organizm
- Dostarcza zdrowych kwasów owocowych i mikro oraz makroelementów
Ocet Jabłko, gruszka, jarzębina to produkt naturalnej fermentacji octowej przygotowany tradycyjnymi metodami. Bez octu spirytusowego, konserwantów i wzmacniaczy smaku.
Skład: Sok z jabłek 70%, gruszki 20%, jarzębiny 10 %.
Stosowanie: W zależności od potrzeb do 3 łyżek dziennie octu rozcieńczonego w szklance letniej wody. Nie przekraczać zalecanej dawki dziennej. Zaleca się ostrożność u osób z chorą śluzówką żołądka oraz stanami zapalnymi górnego przewodu pokarmowego.
Przechowywanie: Przechowywać w ciemnym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Producent: Gospodarstwo Rolne Grzegorz Śleziak
Opakowanie: szklana butelka 500 ml