BIAŁKO RYŻOWE W PROSZKU BIO 150 g - BIOGOL
SKŁADNIKI ekologiczne białko z ryżu brązowego w proszku OPIS Białko z ekologicznego ryżu brązowego pozostawia na długo uczucie sytości. Idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także uprawiających sport. Sposób przygotowania: 5 łyżeczek (15 g) produktu wymieszać z 200 ml soku, mleka, napoju roślinnego lub wody. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1783 kJ/423 kcal Tłuszcz - 8,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,8 g Węglowodany - 4,1 g w tym cukry - 0,5 g Błonnik - 3,4 g Białko - 80 g Sól - 2,0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. SZCZEGÓŁY PRODUKTU BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach) WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI WEGAŃSKI: WEGAŃSKI CERTYFIKAT BIO: jest PRODUCENT (marka): BIOGOL PRODUCENT - NAZWA I ADRES: GK4 FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, Wojska Polskiego 13, 72-320 Trzebiatów KRAJ PRODUCENTA: Polska KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Chiny