BIAŁKO IZOLAT 2250g PROZERO NUTREND WPI ciasteczko
✅ waga: 2250g
✅ smak: ciasteczko
✅ 84% białka
✅ 100% Izolat Białka Serwatki (WPI)
✅ 21 g białka w porcji
✅ 4,7 g BCAA w jednej porcji
Zastosowanie preparatu Iso Whey Prozero:
- Doskonałe uzupełnienie codziennej diety w wartościowe białko.
- Przypadnie do gustu zarówno zawodowym sportowcom, jak i osobom trenującym rekreacyjnie.
- Kulturystyka i sporty wytrzymałościowo- siłowe to dyscypliny, w przypadku których pożądana jest dodatkowa podaż białka- Iso Whey Prozero może odpowiadać na to zapotrzebowanie.
- Do stosowania w ramach intensywnego i długotrwałego wysiłku- ochrona mięśni.
- Budowa beztłuszczowej masy ciała.
Zalety preparatu Iso Whey Prozero:
- Bogate i wysoce skoncentrowane źródło aminokwasów, w tym aminokwasów egzogennych, zawartych w najczystszym izolacie białka serwatkowego (WPI).
- Zastosowanie nowoczesnej technologii CFM (Cross Flow Microfiltration) zapobiega denaturacji wartościowego białka i tym samym pogorszeniu jego walorów jakościowych.
- Jedna porcja produktu (25g) dostarcza aż 21 g protein.
- Dodatek L-glutaminy sprzyja rozwojowi masy, siły i wytrzymałości mięśni.
- Suplement diety wzbogacony w formułę Digezyme®, zawierającą enzymy ułatwiające trawienie makroskładników pokarmowych m.in. węglowodanów czy tłuszczów, w niewielkich ilościach obecnych w preparacie- poprawa przyswajalności produktu.
- Witamina B6 wspiera metabolizm białek oraz przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego i odpornościowego.
- Niska zawartość cukru.
- Nie zawiera glutenu.
- Łatwy do przygotowania w formie instant.
- Preparat jest dostępny w kilku kuszących wersjach smakowych do wyboru.
smak cookies&cream: składniki: izolat białka serwatkowego (zawiera lecytynę sojową), L-glutamina, mleko pełne w proszku, aromat, substancja zagęszczająca guma ksantanowa, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, barwnik karmel, enzymy trawienne Digezyme ® (amylaza, proteaza, laktaza, lipaza i celulaza), substancje słodzące: sukraloza i glikozydy stewiolowe, chlorowodorek pirydoksyny.Alergeny wyróżnione są w składzie.