Okrągłe żeliwne naczynie do pieczenia i duszenia mięsa oraz warzyw, idealne do przygotowywania potraw jednogarnkowych i zup lub do pieczenia chleba
Idealnie nadaje się do utrzymywania ciepła i serwowania dzięki równomiernemu rozprowadzaniu oraz magazynowaniu ciepła od podłogi do ścian bocznych, wydajne energetycznie gotowanie, duszenie i gotowanie dzięki wykonaniu z żeliwa. Idealnie nadaje się do wszystkich rodzajów kuchenek, w tym do kuchenek indukcyjnych i piekarnika
Duże uchwyty zapewniają bezpieczne i komfortowe trzymanie podczas podnoszenia i przenoszenia garnka, również w rękawicach kuchennych, odporna na zarysowania, jasna emalia wewnątrz
Wyprodukowano we Francji, łatwe czyszczenie ręczne lub w zmywarce, emaliowana pokrywa z żeliwa z odporną na wysokie temperatury gałką ze stali nierdzewnej
otarcia na pokrywce
pudełko jest podniszczone
pierwsze zdjęcie jest katalogowe