Bezprzewodowy, cyfrowy termometr do grilla
Idealnie wysmażone mięso, bez konieczności ciągłego kontrolowania i stania przy grillu!
Połóż termometr obok siebie na stoliku lub przypnij do kieszeni, aby zawsze mieć go na widoku. Gdy mięso będzie odpowiednio wysmażone, urządzenie powiadomi o tym sygnałem dźwiękowym.
Wołowina, wieprzowina, ryby i drób - do wyboru jest aż 8 rodzajów mięs oraz 5 poziomów wysmażenia.
Obsługa jest bardzo prosta: wystarczy ustawić rodzaj mięsa i temperaturę pieczenia, włożyć czujnik temperatury w jedzenie - i czekać.
Dane techniczne
Parametr | Wartość |
---|---|
Użycie | sondę włożyć do mięsa, termometr trzymać blisko siebie |
8 rodzajów mięsa | wołowina, jagnięcina, cielęcina, hamburger / smażone pulpety, wieprzowina, indyk, kurczak, ryba |
5 poziomów wysmażenia | od krwistego do dobrze wysmażonego |
Wyświetlacz | bardzo duży wyświetlacz z temperaturą i wybranymi ustawieniami |
Automatyczny alarm po osiągnięciu żądanej temperatury | tak |
Regulacja temperatury docelowej | max. 250° C |
Stoper | tak |
Minutnik | tak |
Zasięg bezprzewodowy | do 30 metrów (częstotliwość: 433 MHz) |
Wymiary | wyświetlacz: 62 x 26 x 120 mm, waga 84 g (bez baterii); nadajnik/sonda: 55 x 25 x 75 mm, waga 52 g (bez baterii) |
Zasilanie | 4 baterie AAA (brak w zestawie) |