Jaki jest Twój sposób na delicje? Chrupiesz je jak każde inne ciastko czy najpierw zjadasz galaretkę z polewą, a dopiero potem sam biszkopt? Bez względu na metodę konsumpcji, z pewnością docenisz ten smak - puszysty biszkopcik w połączeniu z galaretką z soku pomarańczowego oblany polewą czekoladową w wersji bezglutenowej.
Skład: Nadzienie pomarańczowe 38% (cukier trzcinowy, sok pomarańczowy 32%, syrop glukozowy (z kukurydzy), środek żelujący: pektyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, olejek pomarańczowy, regulator kwasowości: winian disodowy), czekolada ciemna 22% (masa kakaowa, surowy cukier trzcinowy, masło kakaowe), syrop glukozowy (z kukurydzy), jajka 7 %, mąka ryżowa, mączka sojowa 5%, skrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, surowy cukier trzcinowy, koncentrat soku jabłkowego, środek zakwaszający: winian monopotasowy, środek spulchniający: wodorowęglan sodu (soda), sól morska.
Może zawierać śladowe ilości orzechów, białek mleka, łubinu i sezamu.
Więcej bezglutenowych słodyczy dostępnych na stronie: http://bifri.pl/