bułki wieloziarniste
bez glutenu
veganskie
bez dodatku cukru
masa netto 140g (2szt) 2 bułki w opakowaniu
producent Bezgluten Sp. z o.o.
Składniki:
skrobie (kukurydziana, ryżowa), woda, ziarna (siemienia lnianego 11%, sezamu 6,6%, słonecznika 4,6%), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej rzepakowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, guma guar; błonniki: z korzenia cykorii, babki jajowatej; drożdże, sól, ekstrakt jabłkowy. ZAWIERA NATURALNIE WYSTĘPUJĄCE CUKRY.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1402 kJ/335 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 39 g
tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 6,6 g
Sól: 1,02 g