Bezalkoholowe piwo rzemieślnicze
Czym jest piwo rzemieślnicze?
Przede wszystkim piwo rzemieślnicze jest warzone w często niewielkich, lokalnych browarach. Większość dużych browarów przemysłowych produkuje piwo, które ma dotrzeć do jak najszerszej grupy odbiorców. Podejście “nie jakość, tylko ilość” oraz nastawienie na zyski wymusza ograniczenie kosztów produkcji do minimum, przez co smak piwa jest nijaki. Piwa rzemieślnicze są nastawione na jakość i dobry smak. Mniejsze browary skupiają się na wysokiej jakości piw, a także nie ograniczają się do warzenia jednego czy dwóch rodzajów, jak pilsner lub lager. Dzięki nim możemy odkrywać coraz więcej smaków, takich jak American Pale Ale, Russian Imperial Stout czy Witbier.
Browar Profesja - Rowerzysta
Bezalkoholowe kwaśne piwo z dodatkiem soków owocowych
Składniki: woda, słód jęczmienny, słód pszeniczny, sok jabłkowy z soku zagęszczonego, sok cytrynowy z soku zagęszczonego, sok rabarbarowy z soku zagęszczonego, aromat naturalny rabarbaru, barwnik naturalny, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), kwas (kwas cytrynowy), chmiel, drożdże WLS17 Sacharomyces Ludwigi, bakterie.
Styl - Sour Ale z rabarbarem
Ekstrakt - 7,0 BLG
Alkohol - <0,5%
Pojemność - 500 ml
Data ważności: 28.12.2020r.
Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.
#WspierajPolskiKraft