Zestaw batonów proteinowych (masło orzechowe,
- Producent: Purella
- Zawartość: 15 x 40 g
- Masa netto (g): 600
Baton Proteinowy - masło orzechowe, 27% białka WPC80 5 x 40 g
Biegasz, pływasz, jeździsz na rowerze, czy po prostu lubisz aktywnie spędzać czas? Jeśli tak, przedstawiamy Ci nasz nowy baton proteinowy Peanut Butter, którego receptura została udoskonalona.
Batony proteinowe szybko zaspokoją głód, dostarczając odpowiednią ilość białka, węglowodanów i tłuszczu. Nowy baton Peanut Butter zawiera 27% pełnowartościowego białka WPC 80. Znakomicie sprawdzą się w pracy, podczas podróży i po aktywności fizycznej jako szybkie uzupełnienie rezerw energetycznych po wysiłku.
Nasze batony są w 100% naturalne, bez dodatku cukru, oleju palmowego i sztucznych dodatków. Oblane są gorzką czekoladą bez cukru, o zawartości 86% kakao.
Baton Proteinowy - sernik waniliowy, 28% białka WPC805 x 40 g
Biegasz, pływasz, jeździsz na rowerze, czy po prostu lubisz aktywnie spędzać czas? Jeśli tak, przedstawiamy Ci nasz nowy baton proteinowy Vanilla Cheesecake, którego receptura została udoskonalona.
Batony proteinowe szybko zaspokoją głód, dostarczając odpowiednią ilość białka, węglowodanów i tłuszczu. Nowy baton Vanilla Cheesecake zawiera 28% pełnowartościowego białka WPC 80. Znakomicie sprawdzą się w pracy, podczas podróży i po aktywności fizycznej jako szybkie uzupełnienie rezerw energetycznych po wysiłku.
Nasze batony są w 100% naturalne, bez dodatku cukru, oleju palmowego i sztucznych dodatków. Oblane są gorzką czekoladą bez cukru, o zawartości 86% kakao.
Baton proteinowy Salty Peanut 21% białka 5 x 40 g
Baton proteinowy (21%) na bazie białka ryżowego z orzeszkami arachidowymi i solą morską. Produkt gotowy do spożycia
Składniki:
Baton Proteinowy - masło orzechowe, 27% białka WPC80
Orzeszki arachidowe 33,1%, czekolada 14% (miazga kakaowa 55,4%, substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi), naturalny aromat waniliowy); koncentrat białka 12,9% [mleka, serwatkowego (mleko)]; substancja słodząca: maltitol; daktyle, inulina, kolagen, serwatka (mleko) w proszku 4%, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; błonnik z łuski babki jajowatej, sól.
Baton Proteinowy - sernik waniliowy, 28% białka WPC80
Koncentrat białka 21% [mleka, serwatkowego (mleko)]; rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy i/lub bawełniany), daktyle, czekolada 14% (miazga kakaowa 55,4%, substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi), naturalny aromat waniliowy), substancja słodząca: maltitol; serwatka (mleko) w proszku 6,4%, kolagen, tłuszcz shea, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; aromat naturalny.
Baton proteinowy Salty Peanut 21% białka
Prażone orzeszki arachidowe 36%, daktyle, błonnik z cykorii, białko ryżowe 13%, emulgator: lecytyna rzepakowa; sól morska 0,2%, naturalne aromaty.
Wartości odżywcze:
Baton Proteinowy - masło orzechowe i sernik waniliowy
- Wartość odżywcza (kJ) 1542
- Wartość odżywcza (kcal) 367
- Tłuszcz 10,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,3 g
- Węglowodany 43 g
- w tym cukry 28 g
- Białko 28 g
- Błonnik 3,3 g
- Sól 0,15 g
Baton proteinowy Salty Peanut 21% białka
W 100 g, 40 g
- Energia 1647 kJ / 395 kcal, 659 kJ / 158 kcal
- Tłuszcz 17 g, 6,6 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,6 g, 1,0 g
- Węglowodany 29 g, 12 g
- w tym cukry 24 g, 9,6 g
- Błonnik 21 g, 8,4 g
- Białko 21 g, 8,5 g
- Sól 0,40 g, 0,16 g
Sposób przygotowania i przechowywania:
Baton Proteinowy - masło orzechowe i sernik waniliowy
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem.
Baton proteinowy Salty Peanut 21% białka
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ostrzeżenia i pozostałe informacje:
Baton Proteinowy - masło orzechowe i sernik waniliowy
Pomimo dołożenia z naszej strony wszelkich starań produkt może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.
Informacja alergenna:
Baton Proteinowy - masło orzechowe, 27% białka WPC80
Orzeszki ziemne, soja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą). Może zawierać: zboża zawierające gluten tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies lub ich odmiany hybrydowe, jaja i produkty pochodne, orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne, orzechy i produkty pochodne, tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzeszki pekan, orzechy brazylijskie, pistacje/orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy Queensland.
Baton Proteinowy - sernik waniliowy, 28% białka WPC80
Soja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą). Może zawierać: zboża zawierające gluten tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies lub ich odmiany hybrydowe, jaja i produkty pochodne, orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne, orzechy i produkty pochodne, tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzeszki pekan, orzechy brazylijskie, pistacje/orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy Queensland.
Baton proteinowy Salty Peanut 21% białka
Wykluczona grupa użytkowników: osoby z nietolerancją na gluten, mleko, orzeszki ziemne, orzechy oraz soję.
Dane producenta/dystrybutora:
Purella Sp. Z o.o. Ul. Wiertnicza 32 02-952 Warszawa
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5, 00-446 Warszawa