BELGIJSKA BIAŁA CZEKOLADA 2 KG
28 % miazgi kakaowej
Warunki przechowywania: pomieszczenia suche, wolne od obcych zapachów, temperatura 12 - 20C, wilgotność względna maksimum 70%
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, laktoza (z mleka), emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy
Wartość odżywcza na 100 g:
wartość energetyczna: 564 kcal/2359 kJ
zawartość białka: 4,8 g
zawartość tłuszczy 34,5 g
zawartość węglowodanów 58,1 g
Czekoladę można stosować :
- do fontann po uprzednim upłynnieniu
- do founde
- do ciast i wypieków
- do lodów, deserów oraz musów
- do produkcji pralin, czekoladek oraz dekoracji
- do bezpośredniego spożycia
Termin przydatności do spożycia - 12 miesięcy od daty produkcji
Występuje w formie małych pastylek
Waga: 2 KG
Podmiot odpowiedzialny: SIGMANET Łukasz Pamuła
Produkt przed wysyłką pakowany jest w opakowanie typu "doypack" ze struną, co pozwala na zachowanie długiej świeżości.
Dlaczego my?
- kupując u nas, masz pewność świeżych produktów najwyższej jakości
- znamy się na czekoladach, gwarantujemy Państwu fachowe doradztwo przy zakupie naszych produktów
- pomagamy w wyborze rozwiązania dostosowanego do Państwa indywidualnych potrzeb
- naszym priorytetem jest zadowolenie klienta o czy świadczą nasze komentarze