Czekolada to jeden z najbardziej znanych i lubianych słodkich frykasów i ze świecą szukać osoby, która nie przepada za pysznym smakiem słodkiego kakao, powoli rozpuszczającego się w ustach. Tymczasem, jak się okazuje, delektując się tym przysmakiem, możemy przy okazji wzmocnić ciało i umysł, dostarczając sobie niezliczonych ilości ważnych wartości odżywczych, witamin i minerałów. Pod warunkiem, że w naszej kuchni znajdzie się czekolada belgijska gorzka o dużej zawartości kakao. To najlepszy sposób na zaspokojenie słodkiej zachcianki i odżywienie organizmu bez wyrzutów sumienia.
Produkt premium pochodzi z Belgii która słynie z produkcji najlepszych czekolad na świecie
- Zrównoważony smak ciemnej czekolady
- 100% masło kakaowe i 100% naturalna wanilia
- Świetna urabialność i wszechstronność zastosowania
Przechowywać w suchym miejscu (RH: max 60%) w temperaturze od 16 do 20°C
- Zrównoważony rozwój: pomaga zapewnić lepsze życie plantatorom kakao i ich rodzinom
posiadam również białą czekolade tej firmy