Bauli La Colomba Parfait Cioccolato - babka czekoladowa z kremem 700g
- Data ważności: 06.2019
- Waga: 700g
Bauli La Colomba Parfait Cioccolato, to czekoladowa babka włoska w kształcie gołąbka (la Colomba - po włosku oznacza gołąb) z kremem z ciemnej czekolady w polewie z czekolady i migdałów. Produkowana według starej włoskiej receptury. Wysoka jakość i delikatny smak sprawiają, że ciasto jest doskonałym deserem na każdą okazję. Połączenie starej receptury z nowoczesną technologią powoduje, że otrzymujemy produkt odmienny od wypieków zalewających polski rynek, a nietuzinkowe opakowanie powoduje, że babka może być oryginalnym prezentem.
Przed podaniem babka powinna postać minimum 1 godzinę w ciepłym miejscu, najlepiej przy grzejniku. Przez to będzie smaczniejsza. Można tez pokroić ją na kawałki, włożyć do piekarnika na 2 minuty (bez termoobiegu, bo może to ją wysuszyć) i podawać na ciepło.
Skład: Mąka pszenna typu 0, czekolada, cukier, jaja, masło, syrop glukozowo-fruktozowy, naturalne drożdże, migdały 3%, dekstroza, kakao w proszku, nadzienie czekoladowe 1,5%, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, olej słonecznikowy, odtłuszczone mleko w proszku, alkohol, aromaty, sól, pektyna. Może zawierać śladowe ilości innych orzechów.
Kupione przez Państwo produkty wysyłamy w 24h kurierem UPS