KRÓTKI TERMIN
DATA WAŻNOŚCI: 31 SIERPNIA 2022
BATON PROTEINOWY VEEPRO COOKIES AND CREAM 74G
Miękkie, kremowe nadzienie pokryte delikatną mleczną czekoladą ryżową - oto co sprawia, że baton białkowy veePRO jest tym, czym jest: jednym z najsmaczniejszych i najwyższej jakości wegańskich batonów białkowych. Baton proteinowy veePRO zachwyca nie tylko najlepszymi składnikami, białkiem roślinnym w formie mieszanki proteinowej, ale również zachwyca wyjątkowo pysznym smakiem i optymalnymi wartościami odżywczymi. Podaruj swojemu organizmowi dodatkową porcję białka: niezależnie od tego, czy podróżujesz, w biurze, na uniwersytecie, po treningu, czy kiedykolwiek masz ochotę na smaczną, mocną przekąskę – baton proteinowy veePRO zmieści się w każdej torebce.
Informacje żywieniowe na 100g / na batonik (74g)
- Wartość energetyczna 1739 kJ / 416 kcal / 1287 kJ / 308 kcal
- Tłuszcz 21,1 g / 15,6 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,6 g / 5,6 g
- Węglowodany 18,1 g / 13,4 g
- - w tym cukier 8,7 g / 6,5 g
- Błonnik 22,8 g / 16,8 g
- Białko 27,1g / 20,0g
- Sól 0,62g / 0,46g
Dostępne również smaki:
- brownie
- kokos
- ciastko z kremem
- truskawka
- banan
Ta oferta dotyczy smaku ciastko z kremem.
Baton cookies and cream skład: Mieszanka białkowa (izolat białka grochu, koncentrat białka ryżu), fruktooligosacharydy, izomalto-oligosacharydy*, lukier na bazie kakao (cukier trzcinowy, miazga kakaowa, oleje roślinne [kokosowy, rzepakowy], mleko ryżowe w proszku [suszony syrop ryżowy, skrobia ryżowa , mąka ryżowa], emulgator lecytyna sojowa, aromat, stabilizator karagen), olej rzepakowy, emulgator lecytyna sojowa, kawałki herbatników czekoladowych (3,0%) (mąka ryżowa, słodzik maltitol, skrobia kukurydziana, olej palmowy, kakao w proszku, mąka kukurydziana, inulina, olej słonecznikowy, substancja spulchniająca wodorowęglan sodu, substancja zagęszczająca guma ksantanowa, sól, emulgator lecytyna słonecznikowa, aromat), aromat, substancja utrzymująca wilgoć glicerol, substancja zagęszczająca Karboksymetyloceluloza, przeciwutleniacz (ekstrakt z rozmarynu, bogate w tokoferol ekstrakty pochodzenia naturalnego), substancja słodząca glikozydy stewiolowe. Uwaga: *Izomalto-oligosacharydy są źródłem glukozy.