BATON ORZECHY NERKOWCA - KAKAO BIO 30 g - ALLOS
SKŁADNIKI rodzynki* (30%), suszone daktyle, orzechy nerkowca* (14%), odtłuszczone kakao w proszku* (10%), migdały prażone* (9%), pestki moreli*, miód* (6%), syrop z agawy*, skrobia ziemniaczana*, olej słonecznikowy * (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1679 kJ / 401 kcal Tłuszcz -16,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone -2,9 g Węglowodany - 49,0 g w tym cukry - 45,5 g Białko - 10,6 g Sól - 0,03 g INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, mleko (łącznie z laktozą), sezam, soję i inne orzechy ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.