BATON MLECZNY Z NADZIENIEM KOKOSOWYM BIO 50 g - RAPUNZEL
SKŁADNIKI
wiórki kokosowe* (36%), czekolada mleczna*(25%) (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, mleko pełne w proszku*, miazga kakaowa*), syrop ryżowy*, syrop z agawy*, syrop ryżowy w proszku*, mąka ryżowa*(*certyfikowany składnik ekologoczny). Masa kakaowa min. 41%
OPIS
Baton wypełniony kokosem, otoczony chrupiącą czekoladą. Połączenie czekolady mlecznej z egzotycznym kokosem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna -2337 kJ/ 561 kcal
Tłuszcz - 36 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 31 g
Węglowodany - 52 g
w tym cukry - 39 g
Błonnik - 5,0 g
Białko - 4,7 g
Sól - 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać zboża zawierające gluten, soję, orzechy, sezam.
ZAECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
- Certyfikat bio: jest
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta: Niemcy
- Producent - nazwa i adres: RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
- Gwarantowany termin przydatności do spożycia: 60
Producent : RAPUNZEL
Kategoria:.....Słodycze BIO, przekąski BIO
Waga : 0.055