Baton Miękkie ciasteczko Masło Orzechowe KETO bez cukru bez glutenu 50g
Pojedynczo pakowane spore miękkie ciasteczko KETO na bazie pasty z orzechów arachidowych. Do tego błonnik, chia i sól himalajska. Ciasteczko jest bezglutenowe, bez dodatku cukru (zawiera tylko naturalnie występujące cukry) i bez laktozy. Ciastko jest odpowiednie dla wegan, osób na diecie bezglutenowej, ketogenicznej. Ciasteczko jest doskonałym źródłem błonnika, białka pochodzenia roślinnego. Ciasteczko świetnie sprawdzi się jako pożywna KETO przekąska na wynos - dodatek do kawy, przekąska na deser lub do lunchboxa. Dostępne również inne smaki / rodzaje pojedynczo pakowanych ciastek Frank&Oli.
Co dobrego kryje się w ciasteczku Frank&Oli?
❤️ niesamowity smak
❤️ wysoka zawartość błonnika pokarmowego
❤️ bogate źródło naturalnego magnezu
❤️ bez dodatku cukru
❤️ bez laktozy
❤️ bez glutenu
❤️ odpowiednie dla vegan
Składniki:
pasta z orzechów arachidowych 35%, błonnik z korzenia cykorii (inulina), mąka z orzechów arachidowych 25%, orzechy arachidowe 6%, nasiona chia 2%, emulgator: lecytyny z rzepaku, sól himalajska
Wartość odżywcza w 100 gramach produktu:
- wartość energetyczna: 1955kJ/467 kcal
- tłuszcz: 33,11 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,6 g
- węglowodany: 11,3 g w tym cukry: 9,8 g
- błonnik: 26,7 g
- białko: 17,7 g
- sól: 0,8 g
Informacje dodatkowe:
Alergeny: Produkt może zawierać sezam, orzechy i mleko.