Baton Low Sugar kakao-czekolada BEZGL. 40 g
Baton z kakao i czekoladą. Obniżona zawartość cukru. Nie zawiera oleju palmowego. Bez glutenu. Wysoka zawartość błonnika- 25% SKŁADNIKI: owies bezglutenowy 44% (mąka owsiana, płatki owsiane), fruktooligosacharydy (błonnik rozpuszczalny), czekolada mleczna ze słodzikiem 20% (słodzik: maltitol, masło kakaowe, pełne MLEKO w proszku, masa kakaowa, kakao odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat), kakao odtłuszczone w proszku 5%, emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat naturalny, ORZESZKI ZIEMNE.
- Jednostka: szt.
- Sol: 0.08
- Tluszcz: 12
- Wartosc_odzywcza: 1393/335
- Blonnik: 25
- Cukry: 4.9
- Weglowodany: 40
- Bialko: 7.5
- GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH: 72
- Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Bezglutenowy: BEZGLUTENOWY
- Wegetariański: WEGETARIAŃSKI
- Kwasy: 5.9
- Producent: BOMBUS
- Kategoria: Słodycze i przekąski
- Waga z opakowaniem: 0.05 kg