BATON KOKOS - MANGO W POLEWIE CZEKOLADOWEJ FAIR TRADE BIO 33 g - OXFAM
8,74
SKŁADNIKI
cukier
trzcinowy*,mlekopełne w proszku*, tłuszcz kakaowy*, wiórki
kokosowe* (11%), olej słonecznikowy*, płatki zbożowe* (5%) (mąka ryżowa, cukier
trzcinowy*, mąka kukurydziana*, sól ), suszone mango* (5%),miazga
kakaowa*, odtłuszczone mleko w proszku*, tłuszcz
mleczny*, ekstrakt z wanilii (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna:2370 kJ /568 kcal
Tłuszcz:
38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:21
g
Węglowodany:47 g
w tym cukry:42 g
Białko:8
g
Sól:0,26 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w
suchym i chłodnym miejscu.