Firma Ania specjalizuje się w produkcji ciasteczek oraz różnego rodzaju wypieku. Wypiekane z najlepszych składników naturalnych, bez polepszaczy, spulchniaczy i środków konserwujących. Utrwalane przez wypiek w wysokiej temperaturze i niskiej zawartości wody, są pożywne i bogate w pełnowartościowe składniki odżywcze. Orkisz oprócz wysokiej zawartości białka, węglowodanów oraz tłuszczów jest bogaty w kwas krzemowy, który wzmacnia włosy i paznokcie. Ponadto spożycie orkiszu wzbogaci organizm o żelazo, cynk, wapń i potas. Orkisz korzystnie wpływa na układ immunologiczny. Baton Grunchy orkiszowy z żurawiną stanowi idealną przekąskę między głównymi posiłkami, na każdą porę dnia!
SKŁAD PRODUKTU Łam waflowy 50% (mąka owsiana), płatki orkiszowe 30%, syrop ryżowy, cukier, tłuszcz kokosowy, mleko w proszku, żurawina 2% (żurawina, cukier) SPOSÓB UŻYCIA Produkt gotowy do spożycia. WARTOŚCI ODŻYWCZE (na 100g produktu) kJ 1729 kcal 412 Tłuszcz 14 Kwasy 7,7 Węglowodany 65,9 Cukry 25,9 Białko 7,9 Sól 0,44 Błonnik 0