Firma Ania specjalizuje się w produkcji ciasteczek oraz różnego rodzaju wypieku. Wypiekane z najlepszych składników naturalnych, bez polepszaczy, spulchniaczy i środków konserwujących. Utrwalane przez wypiek w wysokiej temperaturze i niskiej zawartości wody, są pożywne i bogate w pełnowartościowe składniki odżywcze. Orkisz oprócz wysokiej zawartości białka, węglowodanów oraz tłuszczów jest bogaty w kwas krzemowy, który wzmacnia włosy i paznokcie. Ponadto spożycie orkiszu wzbogaci organizm o żelazo, cynk, wapń i potas. Orkisz korzystnie wpływa na układ immunologiczny. Baton Grunchy orkiszowy z jabłakmi stanowi idealną przekąskę między głównymi posiłkami, na każdą porę dnia!
SKŁAD PRODUKTU Łam waflowy 50% (mąka orkiszowa), płatki orkiszowe 30%, syrop ryżowy, cukier, tłuszcz kokosowy, mleko w proszku, jabłko suszone 2% SPOSÓB UŻYCIA Produkt gotowy do spożycia. WARTOŚCI ODŻYWCZE (na 100g produktu) kJ 1702 kcal 405 Tłuszcz 12,4 Kwasy 7 Węglowodany 67,9 Cukry 26,6 Białko 7,7 Sól 0,43 Błonnik 0