PROTEIN BAR 2.0
karton 24 x 55 g smak kokosowy
DATA PRZYDATNOŚCI 08.2020
- Wysokobiałkowy baton (aż 33% białka) w całkowicie nowych smakach – kokosowym, waniliowym i czekoladowym.
- Jedynie 208 kcal.
- Jeden baton to 16 g węglowodanów, w tym jedynie 1,8 g cukrów*.
Protein Bar 2.0 to wysokobiałkowy baton w trzech przepysznych smakach – kokosowym, waniliowym i czekoladowym. Zawiera najwyższej jakości izolat białkowy, który przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej.
Protein Bar 2.0 to smaczna propozycja dla sportowców i osób aktywnych fizycznie, która nie wpłynie znacząco na bilans kaloryczny. Jeden 55 g baton zawiera jedynie 1,8 g cukrów i tylko 207 kcal!*
Przechowywać w chłodnym (w temperaturze poniżej 18°C) i suchym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
* średnie wartości dla 3 smaków.
* dla smaku czekoladowego i kokosowego
KOKOSOWY:
Składniki: Powłoka maltitolowa z czekolady mlecznej (33%) (substancja słodząca: maltitole, masło kakaowe, mleko pełne w proszku (mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)), masa kakaowa, emulgator: lecytyny (soja i produkty pochodne), naturalny aromat waniliowy), warstwa karmelu z błonnikiem dietetycznym (14%) (polidekstroza, mleko skondensowane (mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)), masło kakaowe, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, aromat, woda, sól, barwnik: karmel), białko mleka (mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)), hydrolizat kolagenu, chrupki sojowe (9,1%) (izolat białka sojowego (soja i produkty pochodne), mąka ryżowa, ekstrakt słodowy jęczmienny (zboża zawierające gluten), sól), substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, izolat białka sojowego (soja i produkty pochodne), woda, wiórki kokosowe (2,0%), olej kokosowy, aromat, substancja wypełniająca: celuloza, olej słonecznikowy.