BASTURMA MIĘSO INDYKA “PROWANSALSKI” SUSZONE DO PIWA 50g PRZEKĄSKA
PRZEKĄSKA DO PIWA
Produkt pakowany próżniowo
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1088 kJ/ 257 kcal
Tłuszcz 2,7 g
- z nich kwasy nasycone 1,7 g
Węglowodany 4,04 g
- w tym cukier 2,12 g
Białko 54,1 g
Sól 5,56 g
Składniki: filet z indyka, sól, pieprz czarny, prowansalskie trawy.
Wyprodukowano: Kraj Polski
W celu przygotowania długo dojrzewającej wołowiny wykorzystuje się mięso wyższego gatunku.
Przechowywać w lodowce od +2 do +8. W ciągu kilku miesięcy na mieście pojawi się minimalny nalot solí.
Należy spożyć do 5 miesięcy od daty produkcji. Po otwarciu opakowania rekomenduje się spożyć produkt w przeciągu 5 dni.
Wyprodukowano w Polsce Data produkcji 21.04.2024 r.
Powietrze w opakowaniu próżniowym to naturalne zjawisko, nawet jeśli opakowanie nie zostanie rozszczelnione. Suszona ryba zawiera w sobie powietrze, które w czasie transportu i różnic w temperaturze, wypełnia opakowanie.
Sklep ponosi odpowiedzialność za jakość produktu do momentu spakowania i nadania przesyłki u przewoźnika.
Za uszkodzenie opakowania podczas transportu sprzedawca nie ponosi odpowiedzialności.