Przedstawiamy barwnik olejowy spożywczy - kolor biały
Idealny do barwienia białej czekolady, masy maślanej itp
Mocno skoncentrowany barwnik pozwoli uzyskać intensywne kolory przy niewielkim dozowaniu.
Dozowanie: dekoracje, powłoki – 0,6 g/kg za wyjątkiem nadzień.
Stosować w temperaturze 18-25ºC.
Intensywność koloru zależy od ilości dozowania.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zastosowanie: barwienie czekolady, mas czekoladowych, masła kakaowego, kremów i polew na bazie tłuszczy, śmietany
Zawiera E171
Skład: barwnik: dwutlenek tytanu E171; emulgator; polirycynooleinian poliglicerolu E476, lecyytna sojowa E322, polisorbat 80 E433, glicerydy kwasów tłuszczowych E471; olej roślinny rzepakowy, przeciwutleniacz; ekstrakt z rozmarynu E392.
Pojemność: 18 ml
Kolor: biały