Barilla Pesto Alla Calabrese Sos Do Makaronu Z Papryką I Serem Ricotta 190 G
✳️ BARILLA ✳️
__________________________________________________________________
✔️
Opis szczegółowy
Pesto Calabrese to doskonały dodatek do makaronu wzbogacający smak i kolor dania dzięki czerwonej papryce z dodatkiem chili oraz serów Ricotta, Grana Padano i Pecorino Romano. Podobnie jak wszystkie nasze sosy powstaje bez dodatku konserwantów i jest gotowy do użycia bezpośrednio po połączeniu z gorącym makaronem.
Parametry produktuTyp: Płynny
Pojemność: 185 ml
Smak: Pomidorowy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Włochy
Przeznaczenie: Dodatek do makaronu
Składniki: Czerwona papryka 37%, olej słonecznikowy, ser ricotta 14% (serwatka (z mleka), mleko), syrop glukozowy, ceb-a, koncentrat pomidorowy, sól, serwatka z mleka w proszku, ser pecorino romano chnp (mleko owcze), ser grana padano chnp (mleko, lizozym z jajek), skrobia ryżowa, cukier, reg-ator kwasowości: kwas mlekowy, papryka chili 0,1%, oregano, aromat naturalny (mleko),
Liczba warstw na palecie: 9 warstw (warstwa)
Wymiar opakowania (SxWxG): 247 x 117 x 185 mm
Liczba opakowań konsumenckich: 12 szt.
Temperatura przechowywania min - max: 4 - 25 °C
Kod CN: 2103 90 90
Waga brutto: 328,87 g
Kraj pochodzenia głównego składnika: Włochy
Zawartość netto: 190 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 19 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto: 0,33 kg
Wysokość palety: 1,2 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 171 op. zb. (DU)
AlergenyZboża zawierajace gluten: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Ryby i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
PrzechowywaniePakowanie w atmosferze chronionej: Nie
Sposób przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej
Instrukcje dotyczące przygotowania: Sposób przyrządzania: sosu pesto nie trzeba podgrzewać, wystarczy dodać do świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. najlepiej smakuje w proporcjach: 50 g sosu na 100 g suchego makaronu.
Wartość odżywczaZawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 29 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 4 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g): 4 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 2,75 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 325 kcal/100g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 325 kcal
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 6 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 2,75 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 29 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 1,5 g
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 1343 kJ
Zawartość węglowodanów w porcji: 12,2 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 1,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 3 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 6 g
Inne informacje o zawartościŚrodki spozywcze z dodatkiem fitosteroli, estrów fitosteroli, fitostanoli lub estrów fitostanoli: Nie
Zawiera lukrecję: Nie
Zawiera barwniki: Nie
Osłonka niejadalna: Nie
Zawiera chininę: Nie
Zawiera taurynę: Nie
Zawiera przeciwutleniacze: Nie
Zawiera substancje konserwujące: Nie
Zawiera kofeinę: Nie
Zawiera wzmacniacze smaku: Nie
Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących: zawiera cukier (cukry) i substancję słodzącą
Zawiera fosforany: Nie
Dodatkowe informacje**.
__________________________________________________________________
✔️
- Sposób przechowywania: Przechowywać w temperaturze otoczeniaSposób użycia: Sposób przyrządzania: sosu pesto nie trzeba podgrzewać, wystarczy dodać do świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje w proporcjach: 50 g sosu na 100 g suchego makaronu. Najlepiej smakuje z makaronem Barilla Fusilli. Czas przygotowania potrawy: około 13 minut.Termin ważności: Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 5 dni.
- Produkt fabrycznie nowy.
_________________________________________________________
➡️ Barilla Pesto Alla Calabrese Sos Do Makaronu Z Papryką I Serem Ricotta 190 G to wyjątkowy produkt, który wyróżnia się na rynku dzięki swojej doskonałej jakości .
➡️ Dzięki swoim wyjątkowym cechom, produkt ten z pewnością spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników.
__________________________________________________________________
Barilla Pesto Alla Calabrese Sos Do Makaronu Z Papryką I Serem Ricotta 190 G
✅BARILLA
✅ Numer: 8076809517751, S-37155330.
✅ Waga: 0.33 kg.