Babka jajowata łupina
Zastosowanie:
Łupiny babki jajowatej zawierają związki, które w połączeniu z wodą pęcznieją i tworzą w jelitach lepki roztwór. Te właściwości wpływają na łatwiejsze wypróżnianie, a co za tym idzie systematyczne stosowanie łupiny babki jajowatej zmniejsza ryzyko zaparć*.
Sposób użycia: 1-2 łyżeczki rozpuścić w 200ml płynu i wypić, popijając dodatkowo szklanką płynu. Przyjmować około 30 minut przed posiłkiem rano i wieczorem.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Kraj pochodzenia: Indie
Masa netto: 100g
*Opinia Instytutu Żywności I Żywienia z dnia 12.09.2006 r., PD-17/57/RW/06
Zapraszamy do odwiedzenia naszego sklepu internetowego, gdzie znajdą Państwo jeszcze więcej produktów: www.sklep.RunoBIO.pl