Colmba Classica Babka ze skórką pomarańczy i migdałami Bauli 1 kg
Tradycyjna, włoska colomba to świąteczna babka spożywana głównie w okresie świąt Wielkanocnych. Jej puszysta i miękka konsystencja to zasługa dodatku świeżych jaj i masła. Włoska Colomba Classica zawiera kawałki pysznej kandyzowanej skórki pomarańczy oraz całe migdały, które dodają jej chrupkości. Doskonała na prezent oraz jako deser na świątecznym stole.
Składniki: mąka z pszenicy miękkiej typu „0”, cukier, świeże jaja, kandyzowana skórka z pomarańczy (14,7%) (skórka pomarańczowa, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier), masło (mleko), granulki cukru (6,8%), drożdże naturalne (pszenica), migdały (2,4%), emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, olej słonecznikowy, mąka ryżowa, białko jaja w proszku, sól, odtłuszczone mleko w proszku, aromaty. Może zawierać inne orzechy, gorczycę.
Wyprodukowano we Włoszech.
Waga: 1 kg.
WŁASNY IMPORT Z WŁOCH. ZAPRASZAMY DO ODWIEDZENIA INNYCH NASZYCH OFERT :)