BABKA BANANOWA BEZGLUTENOWA BIO 250 g - BIOPIEKARZ NOWAKOWSKI TRADYCJA
SKŁADNIKI
mąka ryżowo-jaglana*, banan* (22%), cukier trzcinowy*, jaja* , olej słonecznikowy*, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (wodorowęglan potasu, wodorowęglan sodu), ocet jabłkowy*, soda, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, przyprawa piernikowa* (1%), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Babka bananowa bezglutenowa. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1349 kJ / 322 kcal
Tłuszcz: 12,79 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,12 g
Węglowodany: 47,33 g
w tym cukry: 25,72 g
Błonnik: 1,27 g
Białko: 3,62 g
Sól: 0,37 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w zamkniętym opakowaniu.