Autonomiczna kotleciarka do mięsa KM43 MA-GA
Autonomiczna kotleciarka KM 43 jest profesjonalnym urządzeniem przeznaczonym do obróbki mięsa, głównie znajduje zastosowanie w dużych sklepach, hipermarketach oraz placówkach gastronomicznych.
Specyfikacja:
• profesjonalna maszyna do przetwarzania plastrów mięsa na steki i kotlety o dużej wydajności użytkowej
• przeznaczona do użytku w hipermarketach, supermarketach, dużych sklepach, cateringu, gastronomii i w zakładach zbiorowego żywienia
• wydajne urządzenie przeznaczone do codziennej ciągłej pracy
• duży otwór wlotowy umożliwiający szybkie i łatwe przetwarzanie kawałków mięsa o różnej grubości
• wysoka skuteczność nacinania i rozciągania mięsa, dzięki zastosowaniu 43 – nożyków ułożonych spiralnie na każdym wałku
• niezawodna przekładnia zębata
• łatwa do utrzymania w czystości
• wysoki komfort obsługi i bezpieczeństwa użytkowania
Wymiary:
- długość: 500 mm;
- szerokość: 240 mm;
- wysokość: 610 mm.