WITAM WSZYSTKICH NA MOJEJ AUKCJI,Przedmiotem licytacji jest używany DUŻY wypiekacz do chleba SILVER CREST SBB 850 A1 .Automat 100% sprawny,używany kilka razy.
https://www.youtube.com/watch?v=9fbWMBL6rPc
INSTRUKCJA PL. https://manuall.pl/silvercrest-sbb-850-c1-automat-do-chleba/
Program 1: Normalne
Do białego i pszenno-razowego chleba, który powstaje głównie z mąki pszennej lub żytniej.
Program 2: Białe, puszyste, chrupiące
Do lekkiego chleba z delikatnej, oczyszczonej mąki. Chleb jest z reguły pulchny i ma chrupiącą skórkę, np. ciabatta, bagietki francuskie.
Program 3: Razowe
Do chleba z mąki grubo zmielonej, np. z razowej mąki pszennej, z mąki żytniej. Chleb będzie bardziej zwarty i cięższy.
Program 4: Słodkie
Do chleba z dodatkami soków owocowych, wiórek kokosowych, rodzynek, suszonych owoców, czekolady lub z dodatkiem miodu, fruktozy, agawe, czy ksylitolu
Program 5: Express
Do tego programu nadają się wyłącznie przepisy, które nie zawierają ciężkich składników ani gatunków mąki pełnoziarnistej.
Program 6: Ciasto zagniatane
Służy do przygotowania ciasta drożdżowego na bułki, pizzę, pierożki pieczone w piekarniku lub chałki.
Program 7: Makaron
Służy do przygotowania ciasta na kluski i na pierogi.
Program 8: Maślanka
Do chlebów wytwarzanych z maślanki lub jogurtu.
Program 9: Bezglutenowe
Do chlebów z mąki bezglutenowej i mieszanej: np do placków kukurydzianych, gryczanych...
Program 10: Ciasto
W tym programie składniki są wyrabiane, ciasto pozostawiane do wyrośnięcia i upieczone - głównie na bazie proszku do pieczenia.
Program 11: Konfitura
Do sporządzania konfitur, galaretki i musów z owoców: można też przyrządzać chutneye pikantne i salsy, które chcemy zapasteryzować w słoiczkach na później.
Program 12: Pieczenie.--
-- GORĄCO POLECAM I ZAPRASZAM DO LICYTACJI !!!! Pytania proszę kierować pod nr.tel.600 924 771. -Zapraszam na inne moje aukcje.-Możliwość zakończenia aukcji przed czasem.- DANE POTRZEBNE DO PRZELEWU PODAM PO ZAKOŃCZENIU AUKCJI.