Artisan Makaron Durum - muszle 5 smaków
⭐Bartolini Artisan⭐
Makaron Bartolini wytwarzany starymi rzemieślniczymi metodami. Posiada naturalny kolor oraz lekko chropowatą powierzchnię, która pomaga wchłaniać sos. To wszystko dzięki specjalnym metodom suszenia oraz zastosowania matryc z brązu.
To może cię zainteresować
Włoskie conchiglie w pięciokolorowej wersji: białej, czerwonej, zielonej, żółtej i pomarańczowej, to makaron skierowany do osób ceniących w kuchni połączenie innowacyjności z bardzo wysoką jakością. Tak jak inne makarony smakowe, znakomicie prezentuje się na talerzu urozmaicając wygląd serwowanych z nią dań, w tym w szczególności sałatek, zapiekanek oraz przystawek, w których ze względu na swój unikalny kształt, makaron ten może być serwowany z różnymi nadzieniami
Unikalny kształt zapewniający idealne trzymanie nadzienia.
Idealny do; sosów, przystawek i sałatek.
Do produkcji makaronu durum używa się jedynie wody oraz najwyższej jakości semoliny - mąki z pszenicy durum.
Składniki: Semolina (mąka z pszenicy durum), warzywa w zmiennych proporcjach (szpinak suszony, pomidor suszony, burak suszony), przyprawa: kurkuma.
Produkt może zawierać jaja.
Wartość energetyczna:1527 KJ (360 kcal)/ 100g
- Tłuszcz: 1,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g
- Węglowodany: 72 g, w tym cukry 3,9 g
- Błonnik:3,6 g
- Białko:12 g
- Sól: 0,001 g
Masa netto: 300 g