Duński batonik marcepanowy w polewie z ciemnej czekolady
Baton marcepanowy Anthon Berg to kieszonkowy odpowiednik klasycznego chleba marcepanowego. Chrupiąca ciemna czekolada otacza nadzienie z delikatnego duńskiego marcepanu z migdałów i pestek moreli. Ten baton jest idealny na szybką przekąskę między posiłkami.
Składniki: cukier, MIGDAŁY 29%, miazga kakaowa, pestki moreli, syrop glukozowy, tłuszcz kakaowy, TŁUSZCZ MLECZNY, emulgator: lecytyny rzepakowe, substancja konserwująca: kwas sorbinowy. Może zawierać śladowe ilości orzechów. Kakao: minimum 50% w gorzkiej czekoladzie. Marcepan zawiera 42% migdałów.
Wartości odżywcze na 100g:
Wartość kaloryczna: 520,00 (kcal) Wartość kaloryczna: 2150,00 (kJ) Tłuszcz: 31,00 tłuszcz, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,20 węglowodany: 46,00 węglowodany, w tym cukier: 39,00 białko: 10,00
Waga: 40g
Krótka data ważnosci 11,12,2022