Koga-Maris Anchovis korki helskie w oleju 100 g
Koga-Maris
Opis szczegółowy
Anchovis Korki Helskie w oleju 100g
Parametry produktuSkładniki: Ryba-filety ze szprotów solonych korzennie, olej roślinny(patrz nadruk w kodowaniu s-sojowy, r-rzepakowy), sól, cukier, przyprawy korzenne, substancja konserwująca-benzoesan sodu.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Zawartość netto: 100 g
Waga brutto: 122 g
Liczba opakowań konsumenckich: 20 szt.
Wymiar opakowania (SxWxG): 108 x 79 x 20 mm
Liczba warstw na palecie: 10 warstw (warstwa)
Kod CN: 1604 13 90
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 20 op. zb. (DU)
Wysoka zawartość kwasów tłuszczowych omega-3: 1
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 200 op. zb. (DU)
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 7 °C
Masa netto sztuki (po odcieku): 65 g
Waga jednostkowa brutto: 0,12 kg
AlergenyJaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
PrzechowywanieSposób przechowywania: przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywczaZawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,9 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,9 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 138 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 9,2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 2 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 10 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 12 g
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 577 kJ/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kraj pochodzenia: Polska
Sposób przechowywania: Schładzać
Termin ważności: Przechowywanie: od +2°C do +7°C.
Skład produktu: RYBA - FILETY ZE SZPROTÓW solonych korzennie (Sprattus sprattus). olej roślinny (patrz nadruk w kodowaniu: S - sojowy, R - rzepakowy). sól. cukier. przyprawy korzenne. substancja konserwująca - benzoesan sodu
na 100 g produktu po odsączeniu:energia 577 kJ/138 kcaltłuszcz 9,2 g- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,0 gwęglowodany 1,9 g- w tym cukry 1,9 gbiałko 12 gsól 10 gWysoka zawartość kwasów tłuszczowych Omega-3: 1,6 g/ 100 g produktu po odsączeniu.