Amur biały w sosie paprykowym 110 g Fala x 5 opakowań
Składniki
- ryba (amur biały* / Ctenopharyngodon idella / wyhodowane w akwakulturach polskich) 50%
- sos paprykowy 50% (woda, papryka konserwowa 21%, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, skrobia kukurydziana modyfikowana, sól, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar; naturalny aromat papryki, płatki chili)
*z połączonych kawałków ryby
Wartości odżywcze w 100 g
- Wartość energetyczna 380 kJ / 91 kcal
- Tłuszcz 3,7 g w tym kwasy nasycone 0,7 g
- Węglowodany 3,8 g w tym cukry 3,8 g
- Białko 9,8 g
- Sól 1,6 g
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom.