ALLOS PASTA KREMOWA Z AWOKADO BEZGLUTENOWA BIO 140G
Gęsta pasta o intensywnym smaku awokado. Idealna do pieczywa.
SKŁADNIKI:
- Awokado* (20%), olej słonecznikowy*, woda, pomidory*, nasiona słonecznika*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól, szpinak w proszku*, białko ze słonecznika w proszku*, skrobia z tapioki*, czosnek*, kurkuma*, pieprz*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kwas: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (* certyfikowany składnik ekologiczny).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G:
- Wartość energetyczna: 1248 kJ / 302 kcal
- Tłuszcz: 28 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g
- Węglowodany: 7,6 g
- w tym cukry: 5,1 g
- Błonnik: 2,4 g
- Białko: 3,1 g
- Sól: 1,4 g
CECHY PRODUKTU:
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni